by saradsmejem » 21 Dec 2016, 11:48
no jednoducho, lebo stará škola
keď mám ten film stiahnutý, tak to mám aj ako pripomienku že si ho chcem pozriet a tiež že si ho možem spustiť kdekoľvek, lebo nie všade kde sa vyskytujem je dobrý net na pozeranie filmov
tak to sa teším
zatial som pustil začiatok toho filmu a tá postava toho detektiva vyzera byt dost zvláštna
s tými knižkami s Tebou jednoznačne súhlasím, len nedá sa kúpiť každá kniha, ktorú chce človek prečítať, my ich už nemáme kde dávať, na dome máme dve miestnosti plné kníh a to sa ešte nejakých z bytuu chceme zbavit a nečítam zas tolko aby sa mi oplatilo chodiť do knižnice, preto volím pri nových knihách aj citanie na notase, prípadne aj nahovorené knihy, pritom sa dá hocčo robit,,, Geišberg nahovoril ponovom ďalšie knihy od Dána, idem sa na ne vrhnúť
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!