by saradsmejem » 10 Dec 2018, 13:44
„Do autobusu nastúpila mladá mamička s dieťaťom. Prisadla si na sedadlá, ktorým sa ľudovo vraví ‘štvorka‘. Nakoľko tam bolo jedno miesto voľné, mamička si svoje dieťa držala na kolenách. Oproti nej sedel pán v stredných rokoch v obleku a vedľa neho mladý vysokoškolák.
Ako sa autobus pohol, dieťa, čo sedela maminke na nohách sa neustále krútilo a vrtelo. Tým spôsobovalo, že oproti sediacemu pánovi okopávalo neustále nohavice. Zakaždým, keď si oprášil nohavice rukou, stretli sa im pohľady s mladou paňou, od ktorej očakával aspoň nejaké ospravedlnenie.
Ale nič, ani slovko. Keď sa to už zopakovalo tretíkrát a mladá mamička absolútne nereagovala, oslovil ju pán v obleku vetou: „Prosím vás, môžete aspoň trochu usmerniť vaše dieťa? Včera som si doniesol oblek z čistiarne a dnes dostávam jeden kopanec za druhým.“
Odpoveď, ktorú dostal, zarazila nielne jeho, ale aj všetkých cestujúcich v tejto autobusovej linky. „A čo si vy myslíte, že ja kvôli vám už odteraz budem svoje dieťa obmedzovať?“
Po tejto vete sa pán v obleku postavil a pokračoval v ceste postojačky. Autobus zastavil na najbližšej zastávke a mladý vysokoškolák sa pripravoval na vystúpenie. Prv, než vystúpil, vybral z úst dobre rozžuvanú žuvačku a prilepil ju mladej pani na čelo.
Vzápätí nastala reakcia: „Čo si to dovoľujete?“ Mladý študent s úplným pokojom odpovedal: „Mňa v detstve tiež neobmedzovali.“
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!